Reset GYM

Work out anywhere, anytime met de leukste sport app van het land
Alles wat je nodig hebt op gebied van sport en voeding.

Herken jij dit?

HERKEN JIJ DIT?

 • Voel je je soms slecht in je vel en niet erg fit?
 • Heb je de energie niet om het sporten vol te houden?
 • Heb je altijd 100 dingen te doen (werk, kinderen, koken, huishouden,… ) waardoor bewegen steeds op de laatste plaats komt?.

Ik heb de ideale app gemaakt om je hiermee te helpen 🖤

MET DE RESET APP:

 • Voel je je elke week fitter, krijg je meer energie en zelfvertrouwen 🖤
 • Heb je zelfs met 10 minuten genoeg tijd om een leuke workout te doen
 • Kan je je sport routine moeiteloos volhouden zodat het een deel wordt van je leven
 • Hoi Jen, ik ben nu enkele weken lid van houw gym en echt, beste investering van het jaar. De video’s zijn kort en daardoor stel ik het sporten niet uit. Dus echt, een dikke merci! Ik kijk al uit naar alle toekomstige video’s! Groetjes
 • Ondertussen mezelf trouwens ook getrakteerd op de Rest Gym app! Helemaal van! 😍 fijn dat er zoveel korte workouts zijn, dat heb ik echt even nodig om me over de streep te trekken om gewoon terug te starten met meer te bewegen!
 • Ook fan van je gym in het algemeen trouwens! Door de haalbaarheid van de korte workouts lukt het bijna iedere dag om te bewegen, ik heb er een veel fitter gevoel door gekregen en voel de vooruitgang. Dikke merci 🙂!
 • De recepten vallen hier goed in de smaak! Zelfs bij ubercarnivoren 😂
 • Wauw Jen! Wat een top-app! 😍 Ik kan er in blijven rondneuzen tussen de receptjes en het was hier al moeilijk kiezen welke we als eerste wilden proberen. Zo top dat alles makkelijk te maken is, geen mega exotiche ingrediënten en helemaal kiddo- preggo- en sceptische daddo-proof! 😃 Nu al super blij met de aankoop 🙌💕
 • Zo handig en toegankelijk dat alles meteen op een boodschappenlijstje staat

Met de reset app krijg jij...

App Image Home

1

KORTE & LEUKE WORKOUTS

Kies uit kracht, cardio, yoga en pilates workouts, telkens gegeven door een gediplomeerde coach. De workouts duren 5-20 minuten waardoor je er zeker telkens 1tje in je dag kunt inplannen. We blijven continu nieuwe workouts bijmaken zodat je workout routine gevarieerd en uitdagend blijft!

App Image Home

2

JE EIGEN PLAN

Geef je doel en voorkeuren in en creëer je eigen workout plan of volg 1 van de speciale programma’s om je conditie en kracht gericht naar een hoger niveau te brengen!

App Image Home

3

MOTIVATIE & TRACKING

Blijf gemotiveerd door de leuke, professionele coaches, de verschillende tips en tricks uit de blog, én door de handige tracker die wekelijks jouw vooruitgang bijhoudt 🙌🏻.

App Image Home

4

SPECIALE WORKOUTS VOOR MAMA’S.

Omdat de app speciaal voor mama’s gemaakt is, zijn er ook workouts voor tijdens de zwangerschap en workouts die je samen met je baby, peuter of kleuter kan doen – zo kan je altijd een sportmomentje inplannen, ook al zijn de kindjes thuis 🖤.

Vergeet je voeding niet!

Voeding is onlosmakelijk verbonden met een fit en gezond leven, en daarom is dit ook geïntegreerd in de app!

 • Krijg elke week een nieuwe challenge om je voedingspatroon gezonder te maken – deze komt steeds met bijhorende wetenschappelijk onderbouwde uitleg
 • Kies uit meer dan 300 simpele en lekkere veggie recepten de maaltijden die bij jou en je gezin passen. Elke maand worden er nieuwe recepten toegevoegd.
 • Stel je weekmenu op aan de hand van de geïntegreerde meal planner en doe daarna makkelijk je boodschappen met de geautomatiseerde boodschappenlijst.
Jen Image

HEB JIJ WEINIG TIJD MAAR WIL JE TOCH AAN JE GEZONDHEID WERKEN? DAN IS DE RESET APP IETS VOOR JOU 🖤

Reset APP

Sport & voeding

alles wat je nodig hebt in 1 app! 🥳

€149/jaar

Enkel sport

Only here for the workouts 🙌

€99/jaar

Enkel voeding

Only here for the food 🥕

€99/jaar

Meet the trainer

Hey, ik ben Jen!

Mama van 3* kindjes, doctor in de bio-ir wetenschappen, diëtiste en fitness coach gespecialiseerd in pre- en postnatale fitness. Ik heb een passie voor wetenschap en ben gefascineerd door de invloed van voeding en beweging op de gezondheid. Ik schreef er ook 3 boeken over 😊.

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om op een haalbare manier gezond te leven. Ik geef het merendeel van de workouts in de gym, maar ik word bijgestaan door 4 andere super leuke coaches voor de pilates en yoga flows! Tot in de app?

SCHRIJF ME IN!

FAQ

 • Is de gym enkel voor mama’s?

  Helemaal niet! De gym is er voor iedereen! Je hoeft geen mama te zijn, je hoeft niet zwanger te zijn of kinderen te hebben en je hoeft je niet te identificeren als vrouw.

 • Die workouts…. Hoe kort is kort?

  De meeste workouts zijn 10 minuten, maar er zijn er ook van 5, 15 en 20 minuten! Zo kan jij er altijd eentje inplannen in je dag. Heb je zin om langer te sporten dan koppel je er gewoon 2 (of meerdere) aan elkaar!

 • Welk materiaal heb ik nodig?

  Er zijn zeer veel workouts waar je niets voor nodig hebt buiten een matje. Voor sommige workouts heb je een bal nodig (maar dit kan je vervangen door een kussen) en voor sommige dumbells (maar dit kan je vervangen door flesjes water).

 • Voor welk niveau is de App?

  De workouts in de gym zijn voor elk niveau zodat jij makkelijk je conditie en kracht kan opbouwen. Doordat ze zo kort zijn zijn ze super makkelijk in te plannen in je dag. Je hebt letterlijk slechts 5 minuten nodig en je kan al aan de slag. Hierdoor ligt de drempel om te sporten laag en blijft je motivatie hoog!

 • Hoe kan ik mijn abo opzeggen?

  Je kan je jaarabonnement jaarlijks opzeggen. Je wordt hiervoor verwittigd 7 dagen voor de afloop van je abo en kan via een knop in je app dit handig opzeggen indien je wil!

 • Op welke toestellen kan ik de app gebruiken?

  Ik heb gekozen voor een web-app (PWA) zodat je op elk toestel makkelijk in de Gym kan: op je iphone werkt dit als een gewone app (die je even zelf moet installeren), maar je kan ook op je ipad, pc of smart tv naar de app!