Mommy Boost

Terug fit worden na je zwangerschap

 • Ben je recent bevallen en wil jij graag terug starten met sporten?
 • Heb jij zin om je fitter en energieker te voelen?
 • Krijg je graag wat begeleiding om terug een gezond voedingspatroon op te bouwen dat je gezondheid en herstel stimuleert?

Wat kan je verwachten?

Dit coaching programma is de perfecte combinatie van voedings- en bewegingscoaching om je fit en energiek te voelen, met meer zelfvertrouwen erbovenop.

Met het Mommy Boost traject word jij 9 weken lang, stap voor stap begeleid naar een fitte en gezonde levensstijl!

 • Hoi, ik wou je even laten weten dat het programma top is! Ik start nu met de 4de week en ik voel me enorm verschil in mijn energiepeil. Ik zie er ook strakker uit en ben ondertussen ook een beetje verslaafd aan mijn dagelijkse 15min. Krachttraining. ☺️Groetjes!
 • Ik vind de krachtsoefeningen echt ideaal. Ik voel dat ik echt spieren aan het trainen ben maar de oefeningen zijn haalbaar EN beperkt in tijd waardoor het uitnodigend is om eraan te beginnen, zelfs om 23 uur(dat zou ik anders nooit doen!)
 • Ik volgde Mommy boost in augustus en pluk er nog dagelijks de vruchten van. Ik voel mee zoveel beter en zelfzekerder in mijn vel. Bedankt om je prachtige visie te delen.

Met dit traject krijg jij...

App Image Home

1

Korte en leuke workouts

Elke week krijg je 2 nieuwe kracht workouts die specifiek gemaakt zijn – en dus veilig zijn – voor zwangere vrouwen

App Image Home

2

Aangepast voedingsadvies en recepten

Je krijg wekelijks een nieuw doel op vlak van voeding (en bijhorende heerlijke recepten), zodat jij je voedingspatroon kan optimaliseren voor je baby en jezelf

App Image Home

3

Motivatie & tracking

Blijf gemotiveerd aan de hand van challenges, blog artikels over zwangerschap, een health tracker, en leuke lijstjes om af te vinken

Waarom dit traject en niet een ander?

Omdat dit het enige traject is dat voeding én beweging combineert, én speciaal gemaakt is voor herstel na de zwangerschap. Al mijn kennis als pre- en postnataal trainer en voedingswetenschapper zit hierin. Het is het beste en meest uitgebreide traject, én het zit in een handige app!

Jouw investering voor dit traject is €99.

Koop nu

Meet the trainer

Hey, ik ben Jen!

Mama van 3* kindjes, auteur, doctor in de bio-ir wetenschappen, diëtiste en fitness coach gespecialiseerd in pre- en postnatale fitness. Ik heb een passie voor wetenschap en ben gefascineerd door de invloed van voeding en beweging op de gezondheid. Ik schreef er ook 3 boeken over 😊.

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om op een haalbare manier gezond te leven. Ik geef het merendeel van de workouts in de gym, maar ik word bijgestaan door 4 andere super leuke coaches voor de pilates en yoga flows! Tot in de app?

SCHRIJF ME IN!

FAQ

 • Wanneer kan ik Mommy Boost starten na mijn bevalling?

  Dat is uiteraard persoonlijk en afhankelijk van jouw lichaam en hoe je bent bevallen. Meerbepaald je diastase, bekkenbodem en littekenherstel spelen een belangrijke rol!

  Het programma start zeer zacht en is echt ontworpen voor mama’s, maar om zeker te zijn dat je er fysiek klaar voor bent zou je eerst bij een bekkenbodemkine op controle moeten gaan. Dit kan vanaf 4 weken postpartum.

 • Welk materiaal heb je nodig?

  Het minimale! Een matje, een resistance band (even opzoeken op bol.com of in decathlon) en een setje gewichtjes van +/- 2 kg!

 • Hoe lang krijg ik toegang?

  Je krijgt 1 jaar toegang na aankoop en kan binnen dit jaar het traject zoveel doorlopen als je wil. Je hoeft het traject dus ook niet meteen te starten na aankoop!