Reset Meal Guide

Jouw voedingscoach, receptenboek, meal planner én boodschappenlijst in één app!

Ben jij klaar voor een gemakkelijke en toch gezonde levensstijl voor jou en je gezin? Search no more!

Ik wil de app!

Jouw nieuw leven!

Stel je voor:

 • Je begint elke dag bomvol energie
 • Je hebt mooi gebalanceerde maaltijden voor jou en je gezin ingepland
 • Je algemene gezondheid krijgt een serieuze boost

Klinkt goed he? ? Ik weet hoe moeilijk het is om je carrière, je huishouden, je gezin én je sociaal leven te combineren… Een evenwichtig voedingspatroon kan er dan helaas niet altijd meer bij op dat lijstje. 

Maar wat als… ik je zou vertellen dat je in slechts 10 minuten per week ál de volgende to do’s kan afvinken?

 • Recepten vinden van gezonde en lekkere maaltijden die iedereen lust ✔︎
 • Die maaltijden overzichtelijk inplannen voor de komende week ✔︎
 • Je boodschappenlijstje samenstellen voor een perfecte voorbereiding ✔︎

Yes! De Reset Meal Guide is een app die dit alles én meer doet voor jou! ❤️

Ik heb namelijk exact gestaan waar jij nu staat, met elke week opnieuw dezelfde uitdagingen.

 • Gebrek aan inspiratie of tijd om gezond te koken (ain’t nobody got time for that!)
 • Je kindjes die niet alles lusten (proef aub één lepeltje!)
 • Een berg afval omdat je geen overzicht hebt van je maaltijden (met het schaamrood op je wangen gooi je vervallen groenten weg)
 • Een gezondere levensstijl ambiëren, maar niet weten waar te beginnen (het is te veel werk, dat houd ik toch nooit vol)

Herkenbaar? Dan vertel ik je nu graag hoe het anders kan.

Wil je liever…

 • Een gezond voedingspatroon aanhouden zonder er veel moeite voor te doen?
 • Eindeloos veel inspiratie om snel, gezond en kids-proof te koken?
 • Tijd en moeite besparen door de aankoop en bereiding van je maaltijden te vergemakkelijken?
 • Dit alles delen met je partner op zijn of haar GSM voor de optimale verdeling van dit deel van je huishouden?

Was jouw antwoord op deze vragen een duidelijke ‘JA’? Dan is de Reset Meal Guide app jouw redding!

Je krijgt namelijk 4 reddingsboeien in 1 app. Yes!

Laten we even overlopen

Je krijgt…

1

een persoonlijke diëtiste

Je krijgt elke week een nieuwe challenge van jouw persoonlijke diëtiste (ik 🙂) én nieuwe, wetenschappelijk onderbouwde voedingsinfo. Want die comfort zone gooien we buiten, deal?

Heb je tussendoor vragen? Dan kan je terecht in de exclusieve Reset Facebook groep, waar ik ook regelmatig live jouw vragen beantwoord.

2

een arsenaal aan gezonde recepten

Vind uit meer dan 200 veggie en vegan recepten de maaltijden die bij jou en je gezin passen.

Elke week worden er nieuwe recepten toegevoegd!

3

een meal planner

Weet je nog die recepten die je net hebt uitgekozen? Met één druk op de knop plan je ze in voor de komende week. Maar dat is niet alles!

4

een geautomatiseerde boodschappenlijst

Want de ingrediënten van de ingeplande recepten komen automatisch op je boodschappenlijstje terecht. Vul het zelf aan met de extra’s die je nodig hebt, zoals bijvoorbeeld toiletpapier, en je kan meteen naar de winkel vertrekken.

Maar wat kost dat nu eigenlijk?

Er zijn 2 formules waaruit je kan kiezen:

 1. Een jaarabonnement voor € 99/jaar
 2. Een maandabonnement voor € 15/maand

Hiervoor krijg jij:

 • Toegang tot het giga recepten arsenaal, de geautomatiseerde boodschappenlijst, de online voedingscoach én de meal planner
 • Levenslang toegang tot de gesloten Reset facebook groep waar je me al je voedingsvragen kan stellen – ook live!

Jaarlijks:

€99 / jaar

Maandelijks:

€15 / maand

En ik ben…

Jen, aangenaam!

Mama van twee, doctor in de bio-ingenieurswetenschappen, (kinder)diëtiste en trainer gespecialiseerd in beweging tijdens en na de zwangerschap. Ik hou van wetenschap, en ben gefascineerd door de rol van voeding en beweging in onze gezondheid. Ik spendeer veeeeel tijd aan het lezen van de laatste wetenschappelijke studies, zodat ik steeds op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen. Met mijn zaak Reset wil ik mama’s en kindjes helpen om op een haalbare manier gezond te leven, zowel op vlak van voeding als beweging. En daar hoor jij ook bij!

FAQ

 • Hoeveel kost de Reset Meal Guide? Voor € 99 per jaar krijg jij toegang tot alle recepten, de challenges, de meal planner én de geautomatiseerde boodschappenlijst. Dat is dus maar €1,90 per week – minder dan de prijs van 1 koffie!
 • Is de Reset Meal Guide ook iets voor mij als ik geen kinderen heb? Absoluut! De Reset Meal Guide is er voor iedereen. Of jouw gezin nu bestaat uit een partner en 2,5 kinderen of enkel uit jezelf en jouw goesting, maakt voor mij niet uit. Zolang je aan de slag wilt met een gezondere levensstijl, ben je meer dan welkom! 🙂 
 • Hoeveel tijd moet ik per week inplannen voor het gebruik van de Reset Meal Guide? Met een 10-tal minuten per week plan jij je week in! De challenges nemen niet veel tijd in beslag maar zullen je soms uit je comfort zone halen, en dat is ook de bedoeling! Zo maken we je voedingspatroon samen gezonder! 
 • Kan ik zelf andere recepten toevoegen? Yes! Je kan zelf toevoegen wat je wilt. Is vrijdag jouw vaste frietjesdag? Dan kan je dat gewoon ingeven via je meal planner. Vergeet natuurlijk ook niet je boodschappenlijstje aan te vullen met de benodigde ingrediënten.
 • Kan ik vlees toevoegen aan jouw recepten? Dat kan zonder probleem, en af en toe worden hier ook suggesties voor gegeven! Je kan dan  je vlees handmatig aanvullen in je boodschappenlijst of gewoon “kippenstukjes” kopen i.p.v. “vegan kippenstukjes”.
 • Zijn de wekelijkse challenges haalbaar met mijn drukke agenda? Ja, hoor. De Reset Meal Guide app is er net voor mensen zoals jij en ik met een drukke agenda. Zal ik je iets verklappen? Die challenges zijn dé hit van mijn huidige MyReset trajecten. Everyone loves it! 🙂
 • Moet mijn partner de app ook aankopen met een eigen account? Nope! Je account geldt per huishouden, dus jouw partner kan de app installeren op zijn of haar GSM en jouw account hieraan linken. Je geniet dus meteen van gedeelde vreugde want zo weet jouw partner altijd wat er nodig is van de winkel, wat er die dag klaargemaakt moet worden, en hoe dat exact moet!