Bio

Hey! Ik ben Jen. Ik ben diëtiste, heb een doctoraat in de bio-ingenieurswetenschappen, ben een gecertifieerd personal trainer én auteur van twee boeken.

Als wetenschapper ben ik enorm gefascineerd door het effect van voeding en beweging op het menselijk lichaam. Toen ik zwanger werd verdiepte ik me dan ook in de wetenschap rond voeding en beweging tijdens en na de zwangerschap. Ik studeerde bij als pre- en postnataal voedings- en fitnessexpert en las ontelbaar veel studies. De conclusies waren duidelijk: het dieet van de moeder, zowel tijdens de zwangerschap als nadien speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van de baby. Wie daarbovenop nog eens blijft bewegen, verhoogt de kans op een gezonde zwangerschap én een vlotte bevalling. En wie na de bevalling niet te lang wacht om terug te bewegen, zal vlotter herstellen.

Met RESET is het mijn ambitie om mijn kennis te delen en zo veel mogelijk mama’s te helpen om fit en gezond te zijn in elk stadium van het moederschap, startend vanaf de zwangerschap.

Wat jouw doel ook mag zijn, ik zal mij 200% inzetten om je te helpen!

Liefs! Jen